top of page

Om Obelia

Siden Obelia Ã¥pnet dørene i 2021, har vi tilfredsstilt kundene vÃ¥re med det beste av franske nytelser. VÃ¥rt ønske om Ã¥ oppnÃ¥ fortreffelighet har gjort oss til den vi er i dag, og tillatt oss Ã¥ utvikle oss. Obelia ble skapt for Ã¥ videreutvikle lidenskapen om franske søtsaker. Det er stort fokus pÃ¥ makroner og andre bakverk som Quentin selv er glad i, bÃ¥de Ã¥ lage og Ã¥ spise. Dere finner en variasjon fra petit-fours, som nytes i en munnfull, til bryllupskaker du kan dele med 200 gjester.

Lidenskapen som Quentin har for konditorfaget er fortsatt like intens, og han slutter aldri Ã¥ være nysgjerrig og følge med pÃ¥ hva som skjer innen matverdenen; «Å prøve ut nye oppskrifter, leker med smaker og spennende kombinasjoner og lage kaker som er ulike og unike gir meg stor glede. Jeg liker ideen av Ã¥ skape og følge rÃ¥varen hele veien, fra bunnen av til de er serveringsklare».

IMG_4651.jpg
IMG_6058.jpg

Om vår konditor

Quentin kom til Norge i 2011, etter oppvekst og opplæring i Frankrike. 
Med fagbrev fra Frankrike innen konditori har han jobbet og drevet med matlaging fra den tidligste alder. 

Etter Ã¥ ha jobbet hos mange kjente adresser, startet han opp sin egen restaurant. NÃ¥ tar Quentin steget videre med Obelia og fokuserer fullt pÃ¥ de søte gleder.

VÃ¥re kunder

Samarbeid med

thethief.png
tearoom.png
chatdor.png
villamalla.png
IMG_2324.PNG
IMG_8027.PNG
bottom of page