Om Obelia
Siden Obelia åpnet dørene i 2021, har vi tilfredsstilt kundene våre med det beste av franske nytelser. Vårt ønske om å oppnå fortreffelighet har gjort oss til den vi er i dag, og tillatt oss å utvikle oss. Obelia ble skapt for å videreutvikle lidenskapen om franske søtsaker. Det er stort fokus på makroner og andre bakverk som Quentin selv er glad i, både å lage og å spise. Dere finner en variasjon fra petit-fours, som nytes i en munnfull, til bryllupskaker du kan dele med 200 gjester.
Lidenskapen som Quentin har for konditorfaget er fortsatt like intens, og han slutter aldri å være nysgjerrig og følge med på hva som skjer innen matverdenen; «Å prøve ut nye oppskrifter, leker med smaker og spennende kombinasjoner og lage kaker som er ulike og unike gir meg stor glede. Jeg liker ideen av å skape og følge råvaren hele veien, fra bunnen av til de er serveringsklare».
Om vår konditor
Quentin kom til Norge i 2011, etter oppvekst og opplæring i Frankrike.
Med fagbrev fra Frankrike innen konditori har han jobbet og drevet med matlaging fra den tidligste alder.
Etter å ha jobbet hos mange kjente adresser, startet han opp sin egen restaurant. Nå tar Quentin steget videre med Obelia og fokuserer fullt på de søte gleder.
Våre kunder
Samarbeid med