top of page

Om Obelia

Siden Obelia åpnet dørene i 2021, har vi tilfredsstilt kundene våre med det beste av franske nytelser. Vårt ønske om å oppnå fortreffelighet har gjort oss til den vi er i dag, og tillatt oss å utvikle oss. Obelia ble skapt for å videreutvikle lidenskapen om franske søtsaker. Det er stort fokus på makroner og andre bakverk som Quentin selv er glad i, både å lage og å spise. Dere finner en variasjon fra petit-fours, som nytes i en munnfull, til bryllupskaker du kan dele med 200 gjester.

Lidenskapen som Quentin har for konditorfaget er fortsatt like intens, og han slutter aldri å være nysgjerrig og følge med på hva som skjer innen matverdenen; «Å prøve ut nye oppskrifter, leker med smaker og spennende kombinasjoner og lage kaker som er ulike og unike gir meg stor glede. Jeg liker ideen av å skape og følge råvaren hele veien, fra bunnen av til de er serveringsklare».

IMG_4651.jpg
IMG_6058.jpg

Om vår konditor

Quentin kom til Norge i 2011, etter oppvekst og opplæring i Frankrike. 
Med fagbrev fra Frankrike innen konditori har han jobbet og drevet med matlaging fra den tidligste alder. 

Etter å ha jobbet hos mange kjente adresser, startet han opp sin egen restaurant. Nå tar Quentin steget videre med Obelia og fokuserer fullt på de søte gleder.

IMG_8456.png
IMG_20191128_143408.png
IMG_1333.png
IMG_9450.png
IMG_20190201_102319.jpg
IMG_7740.jpg
bilde_02.png

Våre kunder

Samarbeid med

thethief.png
tearoom.png
chatdor.png
villamalla.png
IMG_2324.PNG
IMG_8027.PNG
bottom of page